A kecskeméti Aqua Hotel, egy jól ismert szálláshely Magyarország szívében, kiváló lehetőséget kínál a pihenésre és kikapcsolódásra. A hotel nem csupán kényelmes szobákkal, modern felszereltséggel és színvonalas vendéglátással csábítja vendégeit, hanem közvetlen kapcsolattal is rendelkezik a népszerű Kecskeméti Fürdőhöz, ahol a látogatók számos vízi szórakozási lehetőséget élvezhetnek. Ezen felül a szálloda különleges ajánlatokat is biztosít vendégei számára, mint például az értékalapú ajándékutalványok, amelyek nemcsak praktikusak, hanem személyre szabott ajándékozási lehetőséget is kínálnak.

Az Aqua Hotel által kínált ajándékutalványok tökéletes megoldást nyújtanak azok számára, akik egyedi és emlékezetes ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket vagy üzleti partnereiket. Ezek az utalványok nem csak a hotel szolgáltatásainak széles skáláját teszik elérhetővé, hanem egyben kényelmes és rugalmas megoldást is nyújtanak a megajándékozottak számára, hogy saját ízlésük és időbeosztásuk szerint élvezhessék a kínált élményeket. A svédasztalos reggelitől kezdve a wellness szolgáltatásokig, az ajándékutalvány garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási formát.

Az ajándékutalványok értékalapúak, ami azt jelenti, hogy a vásárló határozhatja meg az összeget, így teljes mértékben testre szabhatóvá válnak. Ez a rugalmasság teszi az Aqua Hotel ajándékutalványát különösen vonzóvá, hiszen lehetővé teszi, hogy a megajándékozottak szabadon válogathassanak a különböző hotel szolgáltatások között. Az ajándékutalvány felhasználása egyszerű és kényelmes, a szálloda pedig minden részletre odafigyel, hogy a vendégek maximális elégedettséggel távozzanak. Az utalványok érvényességi ideje és a felhasználás módja szintén felhasználóbarát, hiszen egy évig érvényesek, és kizárólag közvetlen foglalás esetén használhatók fel.

Mitől különleges az Aqua Hotel ajándékutalványa?

Az Aqua Hotel Kecskemét által kínált értékalapú ajándékutalványok rendkívül rugalmasak, lehetővé téve a vásárlók számára, hogy maguk határozzák meg az ajándékozás összegét. A minimálisan választható összeg 30.000 forint, ami biztosítja, hogy a megajándékozottak széles körben élvezhessék a hotel által kínált szolgáltatásokat. A megvásárolt utalvány értéke felhasználható a hotel szobáinak foglalására, amely magában foglalja a svédasztalos reggelit és belépést a Kecskeméti Fürdőbe, amely közvetlen átjárással érhető el a hotelből.

ajándékutalvány, hotelszoba

Fontos megjegyezni, hogy bár az ajándékutalvány magába foglalja ezeket a kényelmi szolgáltatásokat, az idegenforgalmi adót, melynek összege 400 Ft/fő/éj, nem tartalmazza az ajándékutalvány ára, és azt minden 18. életévét betöltött vendégnek külön kell rendeznie a helyszínen. Az ajándékutalvány megvásárlása után a szálloda a fizetés beérkezését követően 2 munkanapon belül e-mailben, PDF formátumban küldi el az utalványt, amely a részleteket tartalmazza. Az előlegszámla kiállítása szintén automatikus, amihez szükséges a számlázási név és cím megadása a megrendelés során.

Az utalvány felhasználása kifejezetten egyszerű és felhasználóbarát, hiszen csak a szállodán keresztül történő közvetlen foglalás esetén érvényesíthető, így a közvetítő partnerek által kínált foglalásokra nem alkalmazható. Ez biztosítja, hogy a szálloda közvetlenül kezelhesse a foglalásokat és az ajándékutalványok felhasználását, így a vendégek a lehető legjobb szolgáltatást kapják meg. Az utalvány egy évig érvényes a vásárlás napjától számítva, és kiemelt időszakokban, mint például ünnepnapokon, nem használható fel. Az utalványokat előre egyeztetett foglalások esetén lehet elfogadni, ami azt jelenti, hogy a vendégeknek előzetesen jelezniük kell az utalvány sorszámát a foglalás során.

Hogyan vásárolhatunk ajándékutalványt?

A kecskeméti Aqua Hotel értékalapú ajándékutalványainak megvásárlása pénzügyi rugalmasságot és kényelmet biztosít a vásárlók számára. Az utalványokért történő fizetés több módon is megvalósítható, beleértve az átutalást és a SZÉP kártyás fizetést. Az utalvány megrendelését követően a vásárlónak 2 napon belül kell rendeznie az összeget, ami biztosítja az utalvány gyors feldolgozását és elküldését. A szálloda az összeg beérkezését követően 2 munkanapon belül e-mailben küldi el az ajándékutalványt, PDF formátumban, így a vásárló gyorsan és egyszerűen juthat hozzá a vásárolt szolgáltatáshoz.

ajándékkártya, hotel recepció

A szálloda a fizetendő összegről előlegszámlát állít ki, amelyhez elengedhetetlen a számlázási név és cím megadása a megrendelés során. A megrendelést a recepcio@aquahotelkecskemet.hu e-mail címen keresztül lehet végrehajtani, ami lehetővé teszi a szálloda számára, hogy közvetlen kapcsolatban legyen a vásárlókkal és gyorsan reagáljon bármilyen kérdésre vagy kérésre. Ez a közvetlen kommunikáció elősegíti a tranzakciók zökkenőmentes lebonyolítását és csökkenti a félreértéseket.

Az ajándékutalvány szállítása elektronikus formában történik, amely nemcsak környezetbarát megoldás, hanem a vásárlók számára is a leggyorsabb módja az utalványok kézhez kapásának. Ezzel a módszerrel a szálloda biztosítja, hogy az utalványok azonnal használhatók legyenek a kézhezvételt követően, és nincs szükség postai kézbesítésre vagy más fizikai szállítási folyamatokra, amelyek késleltethetik a felhasználást.

Miként használhatjuk fel a megvásárolt ajándékutalványt?

Az Aqua Hotel által kínált értékalapú ajándékutalványok felhasználása specifikus feltételekhez kötött, amelyek biztosítják a szolgáltatások megfelelő igénybevételét. Az utalványok egy évig érvényesek a vásárlás napjától számítva, ami elegendő időt biztosít a megajándékozottaknak, hogy kedvükre tervezhessék utazásukat és tartózkodásukat az Aqua Hotelben. Fontos megjegyezni, hogy az utalványokat kizárólag közvetlen, a szálloda által kezelt foglalások esetében lehet felhasználni, így azok nem érvényesek, ha a foglalás egy külső szolgáltatón keresztül, mint például szallas.hu vagy booking.com történik.

Ezenfelül az ajándékutalványok nem használhatók fel kiemelt időszakokban, beleértve az ünnepnapokat és egyéb nagy forgalmú időszakokat, amikor a szálloda esetleg teltházzal működik. Ez a korlátozás segít a szállodának abban, hogy kezelje a rendelkezésre álló kapacitásokat és biztosítsa a szolgáltatások magas színvonalát minden vendég számára.

A foglalás során a vendégeknek kötelezően meg kell adniuk az utalvány sorszámát, és előzetes egyeztetésre van szükség a szálloda recepciójával. Amennyiben a foglalás során nem hivatkoznak az utalvány sorszámára, a helyszínen nem áll módunkban elfogadni az utalványt, így az előzetes kommunikáció kulcsfontosságú a sima tranzakció érdekében. A szobafoglalás mindig írásban történik, és csak a hotel által küldött visszaigazolás alapján válik érvényessé.

ajándékutalvány, bankkártya

Az ajándékutalványok felhasználása pénzügyileg is előnyös, mivel azokat mint fizetőeszközt kezelik, és az utalvány értékét a szolgáltatások teljes díjából vonják le. Amennyiben a szolgáltatások értéke meghaladja az utalvány értékét, a különbözetet a vendégnek kell kiegyenlítenie a helyszínen készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával. Ha a szolgáltatások értéke alacsonyabb, mint az utalvány értéke, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az utalványokat egyszeri alkalommal lehet felhasználni, és nincs lehetőség többszöri felhasználásra. A szabályok betartása elősegíti, hogy minden vendég igényeit maximálisan kielégíthessük, miközben a szálloda zökkenőmentesen működhet.

Az ajándékutalványok maximális kihasználása érdekében fontos, hogy átgondoltan és előrelátóan tervezzünk. Az Aqua Hotel Kecskemét minden szükséges információt és támogatást biztosít ahhoz, hogy a vendégek élvezetes és emlékezetes tartózkodást tölthessenek el a hotelben.