Megnyitotta kapuit Kecskemét legújabb szállodája, az Aqua Hotel.

A koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére időben átadott beruházás különlegessége, hogy a fürdőzés élményét a természetes környezettel kombinálva a turizmus több szegmensét is képes kiszolgálni.

41 szobás, 84 vendég fogadására képes szálloda mai (csütörtöki) hivatalos átadására ellátogatott Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is, aki köszöntötte Kecskemét legújabb turisztikai vállalkozását. Beszédében kiemelte: örül, hogy megvalósulhatott az a koncepció, ami mentén a Kecskeméti Fürdő együttműködhet az Aqua Hotellal, így mindkét cég szolgáltatásai bővülhetnek.

– Kecskemét turisztikájában az üzleti és sportturizmusnak komoly szerepe van, ez az új vállalkozás ezeken a részterületeken is tökéletesen képes kiszolgálni az igényeket – tette hozzá a polgármester.

Az Aqua Hotel iránti érdeklődést jelzi, hogy a szálloda első hétvégéjén már van olyan nap, amelyen minden szoba tele lesz vendéggel, de az egész hétvégét nézve is 85 százalékos kihasználtsággal indítja első hetét az új szállásadó hely.

Bus Gábor, az Aqua Hotel Kft. ügyvezető-társtulajdonosa portálunknak elmondta, bár 2019 tavaszán kezdték el tervezni a hotelt, a pandémia ellenére sem álltak le a beruházással. Úgy érezték, hogy Kecskeméten a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére van potenciál a fejlődéshez. Az új hotel széles közönség számára nyújt ideális szolgáltatást, hiszen az átutazó üzletemberek és sportolók mellett akár turistacsoportoknak is ideális helyszín, nem beszélve a szolgáltatásokról, amiket a fürdővel összefogva kínálnak.

Az új szálloda összekapcsolja a természet szépségét a fürdő és élővizek közelsége nyújtotta lehetőségekkel.

Mindezt olyan áron, ami a piacon kifejezetten vonzóvá teszi versenytársaival szemben is.

Az Aqua Hotel a Kecskeméti Fürdővel nagyon szoros együttműködésben működik. A vendégek a zárt folyosón egy fürdőköntösben, papucsban át tudnak sétálni a medencékhez. A hotel lakói számára elsősorban reggelit és szálláshelyet biztosítanak, ugyanakkor a fürdő minden szolgáltatását igénybe tudják venni a vendégek. Ez a tervek szerint mintegy 80-100 millió forint plusz árbevételt jelent a Kecskeméti Fürdőnek.

Forrás: hiros.hu

Olvasd el előző cikkünket is itt: Februári programajánló.