Ha kirándulást vagy nyaralást szerveztek akár a családdal, akár a barátokkal vagy a pároddal kettesben, akkor a külföldi utak előtt előbb nézzetek szét kicsiny országunkban. Hiszen még rengeteg szép hely vár felfedezésre!

Itt van például Kecskemét, gyönyörű tájakkal, érdekes történetekkel és látnivalókkal rendelkezik, ami mindenki számára nyújt újdonságokat.

Hogy miért éppen Kecskemét?

Mert autóval könnyedén megközelíthető, ami Budapesttől 1 órás utat jelent. Emellett gasztronómiai, fürdőzési és kulturális lehetőségek tárházát rejti magában.

Az Aqua Hotel Kecskemét kiváló szálláshelyet biztosít az ide érkező, pihenni vágyó családoknak és a szerelmeseknek. A programok szervezésében hagyatkozhatsz ránk, de akár magadnak is megtervezheted, mit szeretnétek csinálni.

A Kecskeméti Planetárium például egyedülálló sétát talált ki. Ennek útvonala a városon keresztül megy végig, ahol a bolygók kicsinyített másai vannak elhelyezve!

A gyerekekre is gondoltunk!

A gyerekek sokszor nem azokat a programokat kedvelik, mint a szüleik, de Kecskemét nekik is bőven nyújt lehetőséget. Kezdve is a Kecskeméti Fürdővel, ahova az Aqua Hotel Kecskemét vendégei bármikor kényelmesen átsétálhatnak egy köntösben és papucsban. Ehhez egy chippel ellátott karórát tudnak átvenni a hotel recepcióján. A Kecskeméti Fürdő belépőjegyét ugyanis a szállás díja magába foglalja!

De programjaink között egyéb izgalmas tevékenység is szerepel, mint a Kecskeméti Vadaskert. Vagy akár a felsőlajosi Magán Zoo meglátogatása, vagy esetleg egy kalandparki kirándulás is eléggé le tudja fárasztani a gézengúzokat ahhoz, hogy este ne kelljen őket altatni!

Hol fogunk vacsorázni?

Kecskemét egy ízekben gazdag város, ahol Bács-Kiskun megye gasztronómiai különlegességeivel találkozhatunk lépten-nyomon. Az Aqua Étterem szintén különleges specialitásokkal várja vendégeit, ahova nem csak a hotel szállóvendégei, de a járókelők is beülhetnek egy finom ebédre vagy vacsorára!

Ha viszont az Aqua Hotel Kecskemét jóvoltából térnél be egy étkezésre, akkor az á la carte vacsorát 20% kedvezménnyel kóstolhatod meg!

Az aktív pihenés is fontos

Ha viszont csak egy pihentető wellness miatt érkeztél Kecskemétre, és a szauna és jakuzzi mellett egy kis edzés is még belefér, akkor a Kecskeméti Fürdő edzőtermében levezetheted a felgyülemlett feszültséget!

Kardiós és súlyzós gépeinkkel saját edzéstervedet sem kell megformálnod, így az edzési rutinod sértetlen marad a nyaralás idején is!