Az Aqua Hotel Kecskemét egy olyan szálláshely, ahonnan semennyit nem kell utaznod ahhoz, hogy eljuss a legközelebbi strandra!

Jól olvasod, szó szerint csak pár lépést kell megtenned a Kecskeméti Fürdőig, ahol egy egész napos, családi programot tölthettek el csúszdák, élménymedencék és meleg vizes medencék társaságában!

Ráadásul a strandok kedvenc desszert kínálatát is megtalálod, amit nem neked kell elkészíteni a gáz mellett a nagy hőségben, és fokozza a strandolás élményét is!

Hogy melyek is ezek a desszertek?

Az első kedvenc desszert – a Gofri!

Te is imádod a gofrit?

A strandok egyik jellegzetes édessége, amit ha nincs hozzá gofrisütőd, otthon nem tudsz egykönnyen megcsinálni, így igazi ínyencségnek számít.

A feltétek általában ugyan azok, mint a palacsintáknál szokott lenni, de ezt árusa válogatja. Ez egy piskótásabb, némileg töményebbnek is mondható édesség, amit otthon olyan szempontból is nehéz elkészíteni (még ha van is hozzá sütőd), hogy ha nincs meg a megfelelő recept a megfelelő arányokkal, akkor könnyen kifolyik a gofrisütőből, és óriási koszt képes csinálni a konyhában.

gofi, desszert - aquahotelkecskemet.hu

Ugye, te is imádod? a Minifánk! 

Olyan, mint a normál méretű fánk, csak kisebb mérete miatt vonzóbb a tekintetnek. Gusztusos kis falatkák, amit egy harapásra könnyű eltűntetni, ezért talán nagyobb kedvvel is falatozunk belőle csokiszósszal vagy lekvárral kísérve.

minifánk, desszert, aquahotelkecskemet.hu

Az igazi, strandos desszert – a Palacsinta!

Igaz, hogy az otthoni palacsinta jobban megéri, és sokkal tovább is élvezheted a nagyobb mennyiség miatt, ugyanakkor, ha a gyerek a strandon kívánja meg, nem fogsz hazarohanni és készíteni neki gyorsan párat.
Ráadásul sokszor csak 1-2 db-ot bír megenni a lurkó, viszont ha már nekikezdünk, az összes masszát el kell készíteni, ami 20 db alatt sosem áll meg. Illetve ott van még az ízesítése is…
Míg a strandon minden változatban kaphatóak, addig otthon vagy be kell hozzá külön vásárolni, vagy olyan készül, amiből épp van.
Ezek például:

 • a klasszikus kakaós,
  a lekváros,
  a csokis (ami abban különbözik a kakaóstól, hogy míg az elsőbe kakaó por kerül, addig a csokisba olvasztott csokoládét tesznek),
  a nutellás/mogyorókrémes,
  a túrós,
  és a fahéjas.

Legyen neked is pihenés az Aqua Hotel Kecskemétben töltött idő, és ne főzéssel kelljen töltened!

palacsinta, desszert - aquahotelkecskemet.hu