Ha nyaralni megyünk, akkor el szeretnénk engedni a hétköznapi problémákat, és élvezni akarjuk azt az időt, amit magunkra szánhatunk és a párunkkal, a családdal vagy a barátainkkal tölthetünk.
Ilyenkor nemcsak a munkát és a stresszt szeretnénk hátra hagyni, de az olyan hétköznapi dolgokat is, mint a főzés, takarítás, rendrakás, stb.
Erre hoztunk nektek pár tippet, miért is éri meg egy hotelben megszállni, mint amilyen az Aqua Hotel Kecskemét is!

1.) Teljes körű ellátás a hotelben.

Ha egy hotelben szállsz meg a kikapcsolódásod idején, akkor nem kell gondoskodnod semmiről!
Természetesen ez foglalástól és hoteltől is függ, de akár:

 reggelit, ebédet és vacsorát is kaphatsz,
 van teljes lefedettségű internet kapcsolat (wifi),
 köntös, törölköző, kis higiéniai termékek minden szobában,
 kényelmes, frissen megvetett, puha ágy,
 tévé,
 hűtő, ahol a megvásárolt termékeket tárolhatod,
 őrzött parkoló, ha kocsival érkeztél,
 wellness részleg,
 masszázs lehetőség,
 egyéb programajánló,
 stb.

Minden igényedet kielégítheted egy megfelelő hotel kiválasztásával, még kozmetikushoz sem kell külön elmenned, ha a szálláshely rendelkezik ilyen szolgáltatással is!

fiatal pár szállodában, aqua hotel Kecskemét

2.) Szobatakarítás a szállodában

Természetesen ez egy alapvető ellátás, (szintén szállodája válogatja) de lehet kérni mindennapos takarítást is, vagy csak akkor, ha történt valami baleset és kifejezetten takarítást igényel az eset.

A mindig szépen bevetett ágyra visszaérkezni, főleg akkor, ha tudod, hogy nagy káoszban hagytad ott, mindig nagy öröm!

szépen bevetett ágy, hotel, szálloda, Kecskemét, Aqua

3.) Wellness lehetőség a Kecskeméti Élményfürdőben

Nem minden hotel nyújt wellness lehetőségeket, de ahol van, ott csodálatosan el lehet tölteni egy hosszú hétvégét, akár úgy is, hogy el se hagyod a szálloda területét!

Csobbanj egyet reggel a medencében és ússz pár hosszt, majd pihenj meg a jakuzziban, vagy egy szaunában/gőzkabinban élvezd a nyugalmat!

Iratkozz be egy frissítő masszázsra is, hogy a felgyülemlett stresszt és ezek negatív hatásait „eltűntessék”. Ha ülő munkát végzel, akkor főleg kijár hátadnak és derekadnak egy tehermentesítő masszázs, ami feloldja a görcsöket és ellazítja a sok ülés miatt beállt izmokat.

Nálunk, az Aqua Hotel Kecskemétben egy folyosó választja el a hotelt a Kecskeméti fürdőtől, vagyis egy köntösben és papucsban átmehetsz fürdeni, ha éppen ahhoz van kedved. A szoba ára magába foglalja a belépő árát is!

Kecskeméti fürdő, élményfürdő, gyermekmedence

4.) Programajánlók Kecskeméten

És ha már távol vagy az otthonodtól, esetleg olyan helyen, ahol még nem jártál, akkor fedezd fel a környéket is!

Magadtól is elmehetsz a helyi látványosságokhoz, körbejárhatod a Hírös Várost és kipróbálhatsz helyi éttermeket, pubokat, de a szálloda recepcióján is találhatsz programajánló füzetet. Sőt, ha már a foglaláskor érdeklődsz efelől, lehet, hogy szervezett túrákat is tartanak, amire ha jelentkezel, akkor mindent elintéznek helyetted, és neked csak élvezned kell a programot!

Az Aqua Hotel Kecskemétnél összeállítottuk neked a környéken elérhető programok listáját, aminek a többségére már a foglaláskor jelentkezhetsz!

Kecskemét főtér, kecskemti látnivalók, aqua hotel

5.) Sportlehetőség Kecskeméten:

A mozgásról sem kell lemondanod, amíg a pihenésedet töltöd!

Ha megszoktad, hogy bizonyos napokon a héten edzel vagy sportolsz valamit, és erről a pihenésed alatt sem szeretnél lemondani, akkor nem is kell!

Az Aqua Hotel Kecskemét edzőtermében megtalálhatod a neked megfelelő eszközöket, hogy elvégezd a napi testmozgást, és sportolj egy kicsit. A mellettünk lévő sportlétesítményekben akár versenysportolóként is megvan a lehetőség a felkészülésre!

sportolási lehetőség, hotel, szállás, szálloda, Kecskemét

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésedet, gyere, gyertek el Kecskemétre, foglalj szállást nálunk, most még kedvezőbb áron.