Az örök vita tárgya: mennyit költsünk karácsonykor a szeretteinkre, hány ajándék lenne az ideális, és vajon mi milyen értékben fogunk tőlük ajándékot kapni?

A mostani helyzetben kifejezetten érdemes átgondolni ezt a kérdést, és azt se felejtsük el, hogy a kézműves megoldások mindig személyre szólóbbak a boltban található tárgyi meglepetéseknél.

Cikkünkben minkét verzióra hoztunk nektek pár ötletet!

Krémek, testápolók, tusfürdők

Tudjuk, olyan megszokottnak, snassznak hangzik, ha valaki ilyet vesz ajándékba, viszont egyesek kifejezetten szeretik ezeket, és mivel sokat használnak is krémeket, testápolókat, éppen ezért mindig hiány van belőlük. Illetve ne csak a Rossmann-ban és DM-ben kapható változatokra gondolj!

Nézz körül pár egyedi, kézműves helyen, mint amilyen a Lush is, ahol különlegesebb darabokat szerezhetsz be!

A tusfürdő csomagok pedig a mindig jól bevált ötletek, ahol a márkákat lehet variálni, mikor milyet kap az illető.

Boltban kapható ajándékötletek, Krémek, testápolók, tusfürdők

Elektronikai termékek

Ez már egy speciálisabb terület, akkor érdemes ebben gondolkodni, ha kifejezetten ehhez kapcsolódó kérése van valakinek.

Itt a típusokban nem mindegy, milyen teljesítményűt és milyen felhasználásra választunk. Egy gamernek, aki sokat játszik online, kifejezetten olyat tanácsos beszerezni, ami számára is megfelelő minőségű.

Egy irodai felhasználásra szánt ajándék esetén viszont nem feltétlen kell speciális igényt teljesítenie a készüléknek, így ebből talán könnyebben válogathatunk. Ennél az ajándékötletnél igazából csak a pénztárcád szabhat határt!

Elektronikai termékek, egér, xbox, ps5, konzol

Otthoni dekor cuccok

Itt gondolhatunk egy szép dísztárgyra, de dekorelemnek számít egy díszpárna vagy esetleg egy pihe-puha pléd is, amit a kanapéra le lehet teríteni.

A zöld növényeket sokan szeretik, ha anyukádnak vagy nagymamádnak nézelődsz, és ők is nagy természetbarátok, akkor érdemes lehet valami virágot választani a számukra.

A képkerettel sem lőhetsz mellé! Egy divatosabb, több keretes darab, amibe bele is tehetsz pár közös, családi képet, jól fog mutatni a falon.

Otthoni dekor cuccok, dekoráció, képkeret

Parfüm, smink – ez mindig beválik?

Parfümöt akkor jó ajándékba adni, ha ismerjük a másik ízlését, és ki tudjuk választani a számára megfelelő illatot. Ez hölgyeknél és férifaknál egyaránt igaz, érdemes ilyenkor azt is figyelni, hogy mit néz ki, milyen illatok tetszenek neki, esetleg van-e egy kifejezett márka, amit nagyon szeret és az a kedvence.

Parfüm, smink - ez mindig beválik?

Kiegészítők – Táska, ékszer, karóra, öv, sapka, sál

Táska, ékszer, karóra, öv, sapka, sál, a választékok tárháza határtalan!

Mindenkinek van olyan kiegészítő, amit szeret hordani, viselni, amit esetleg szívesen gyűjtöget, vagy csak szereti cserélgetni, ha több van neki belőle.

Szintén jó, ha ismered a stílusát, milyet hord szívesen, miket kell mindenképp elkerülni, miből van már neki és szüksége lenne-e egy újra, stb.

Kiegészítők - Táska, ékszer, karóra, öv, sapka, sál

Wellness csomag összeállítás

Ha nem akarsz egyszerűen egy testápoló krémet adjándékozni, akkor állíts össze te otthon egy kis wellness csomagot, közte az Aqua Hotel Kecskemétbe szóló ajándékutalvánnyal! Egy teljes körű kikapcsolódás borral, sajttállal, egy masszázzsal, és a spa részlegünkön való szaunázással!

Wellness csomag összeállítás, bor, rosé

Edzőszett kezdőknek

Vezesd be a sport világába rokonod egy kis kezdő szettel. Ez tartalmazhat egy kis kézisúlyzót, lábsúlyt, shakert és pár mintacsomag proteinport. De ha rendszeresen jár edzeni, akkor ezek valószínűleg már meg is vannak neki, és érdemesebb valami komolyabb vagy állandóan szükséges „felszerelésre” gondolni, mint a proteinpor nagyobb szerelésben, vitaminok és étrend kiegészítők, protein csokik, stb.

Edzőszett kezdőknek, súlyzó, pilates

Relax csomag – egy kis énidő

Te is ismered az érzést, mikor jó lenne egy olyan délután, mikor csak magaddal foglalkozol? Ezzel sokan így vannak, ezért nyugodtan kiindulhatsz a saját vágyaidból is ezen a téren. Egy hangulatos illatgyertya, egy fürdőbomba vagy fürdősó, egy jó kis regény, amit a fürdőzés közben lehet olvasgatni, esetleg egy forrócsoki készlet bögrével, puha pléddel és filmlistával vagy szintén könyvvel, amivel bekuckózhat a kanapéra!

Relax csomag - egy kis énidő, illatok, lazulás