Nyári programok vízen és szárazföldön: egy újabb nyár, vagyis egy újabb lehetőség kiélvezni a szabadidőt és a nyári sportokat a szabadban, vízben!

Az Aqua Hotel Kecskemét tökéletes helyszínt kínál az aktívabb programokra vágyóknak, hiszen rengeteg szabadidő központ található a környékünkön, illetve saját edzőtermünkben is levezetheted a felesleges energiákat.

De ha különlegesebb mozgásformára vágynál, mutatjuk, miket csinálhatsz!

 

Nyári programok vízen

Nyári programok

Nagyon szuper nyári programok A Benkó Zoltán Szabadidő Központban. Izgalmas wakeboard pályával rendelkezik, ahova az ország egész területéről eljárnak, és ez tőlünk mindössze 10 perc sétára van!

Nem tudod, mi az a wakeboard? Akkor ideje kipróbálni!

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy mikor a wakeboardról beszélünk, akkor tulajdonképpen egy vízi sportról beszélünk. A vízisí alapjain nyugszik, de kinézetre inkább a snowboardhoz hasonlítanánk.

A profik már ugratni és forogni is tudnak a deszkán, amit egy elektromos rendszer húz a vízen a kezdőknek lassabb, a haladóknak gyorsabb tempóban. Kívülről egyszerűnek tűnhet, de nem olyan könnyű megtalálni a deszkán az egyensúlyt, megtartani magad rajta egy teljes kör erejéig pedig még nehezebb.

De érdemes kipróbálni, hiszen bátraké a szerencse!

 

Nyári programok szárazföldön

Nyári programok

A tenisz egy szárazföldön űzhető sport, amit jó időben, a szabadban sokkal élvezetesebb csinálni, mint teremben.

Biztos te is láttál már teniszmeccset a tévében, vagy egy filmben, szóval nagy rejtély nem lehet előtted a mikéntje. De ha nagyon hasonlítani kellene valamihez, akkor a ping-pong nagy testvérének mondanánk.

A szabályok hasonlóak a ping-ponghoz: mindkét fél területén pattannia kell a labdának, mielőtt visszaadja a középen lévő háló felett. Ha kimegy vagy hálónak ütközik, akkor a pont az ellenfélé.

De miért nem próbálod ki inkább, mikor nálunk jársz? 😉 Akár családi program is lehet, hiszen egy-egy ellen mérkőzést és páros meccseket is lehet vele játszani!

 

Sárkányhajózás

Nyári programok

Egy új program, amire csak nemrég nyílt lehetőség Kecskeméten, de érdemes kipróbálni!

Ha azt hiszed, ez egy könnyed nap lesz, akkor nagyon tévedsz! Egy 13 méteres hajót kell 20 embernek összhangban irányítania, ami nem csak fizikailag megerőltető, hanem szellemileg is oda kell figyelni a ritmusra, erőre, irányra, stb.

Nem kell azért megijedni, kiváló program családi kikapcsolódásnak, és akár komolyabban is veheted, ha valami fárasztóbb tevékenységre vágynál. A csapat tagjai kedvesek és segítőkészek, így adott a jó hangulat és a barátságos légkör. A cél az, hogy a kellemes fáradtság mellett mindenki jól érezze magát!