A tavaszi nagytakarítás lényege a felfrissítés, hogy amit a téli hidegben nem szoktunk megtenni, mert hideg van hozzá, de ugyan úgy koszolódik, azt most a kellemesebb időben, a meleg levegő segítségével megtegyük. Ilyen például az ablaktakarítás, függönymosás, kanapétisztítás, stb, amire most sort keríthetünk, és egy igazán tiszta és friss levegőjű otthonnal vághatunk bele a tavaszi-nyári szezonba!

Már mindannyian érezhetjük a tavasz közeledtét, vagyis egyre időszerűbb kitűzni az időpontját egy tavaszi nagytakarításnak, amit nem csak a lakásokra és családi házakra kell érteni!

Az Aqua Hotel Kecskemét szintén felfrissülve, tisztán és ragyogó szobákkal várja látogatóit, ráadásul nem is akár hogyan!

 

Környezettudatos tavaszi nagytakarítás

A környezettudatosság jegyében a Kiehl Hungary Kft. a termékeit alkalmazzuk, ami mellé díjmentesen gyűjtőzsákokat biztosítanak annak érdekében, hogy az elhasznált kannák, flakonok újrahasznosításra kerülhessenek.

Tudod, mi az az Eu ökocímke?

Az Európai Unió címkézési rendszere, amely tanúsítja a szigorú környezetvédelmi előírásoknak megfelelő termékeket. Ennek alapján választjuk ki mi is a takarítás során használt szereinket, hogy óvjuk környezetünket és vendégeink egészségét!

 

Miért pont a Kiehl Hungary termékei?

Ahogy az Aqua Hotel Kecskemét számára, úgy a Kiehl Hungary kft. szá mára is nagyon fontos a környezetvédelem és a környezettudatosság. Ennek kapcsán hozták létre az Eco termékcsaládot, mely rengeteg terméket tartalmaz, és amit szállodánkban is előszeretettel alkalmazunk. Ezek az Eco termékek színezék és illatosítószer mentesek és számos környezetvédelmi tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

A további környezettudatosság jegyében a flakonok is 100%-ban újrahasznosított PCR flakonok, hogy minél kevesebb műanyag jusson vissza a környezetünkbe, amiket az erre kijelölt műanyag zsákokban vissza is gyűjtenek!

Tavaszi nagytakarítás

Környezettudatos tisztítószerek

A mindennapos, folyamatos takarítások miatt fontosnak tartjuk, hogy ne csak baktérium és kosz mentes legyen a hotel, de olyan anyagokkal tartsuk tisztán a folyamatosan használatba vett felületeket, mint az asztalok, a recepciópult, a fürdőhelyiségek, stb, amivel mind a környezetre, mind az egészségünkre is nagyobb védelmet biztosíthatunk.

El tudod képzelni, mennyi mindent kell tisztán tartani egy ilyen helyen? Hadd nyújtsunk ebbe egy kis betekintést:

  • Tiszta szőnyegek és csempe. Függetlenül attól, hogy a padlót szőnyeg, csempe vagy mindkettő fedi, ügyelni kell arra, hogy minden folttól mentes legyen. Előbb hideg vízzel kell a foltot négy irányban feltörölni, mielőtt bármilyen tisztítószert használnánk az eltávolításhoz.
  • Tiszta függönyök. A függönyök általában sok szagot szívnak magukba az idő múlásával, ezért kulcsfontosságú az alapos tisztításuk. Először le kell porszívózni őket, hogy eltávolítsuk róla az összes port, majd betehetjük a mosógépbe.
  • Lámpák leöblítése. A lámpáktól a csillárokig, akár a szálloda halljában, akár az standard szobában, minden világítótestet meg kell tisztítani. A megfelelő tisztítószer a kristályelemekre permetezhető, majd tiszta, száraz ruhával törölhető le a legjobb eredmény érdekében.
  • Ágyneműk és szobakiegészítők. Szinte elkerülhetetlen, hogy foltok keletkezzenek az ágyneműn és a szobákban található különféle felszereléseken. Néha ezek a területek megmenthetők, de van, hogy a folt túl makacs ahhoz, hogy el tudjuk távolítani azokat.

Tavaszi nagytakarítás

A vendégek erősen figyelik és hangsúlyozzák a szálloda tisztaságának fontosságát, ahol megszállnak. Ezért is igyekszünk mi is az Aqua Hotel Kecskemétben minden kis részletre odafigyelni, a tisztítószerekkel kezdve!