Aqua Étterem

Kecskemét gasztronómiai gyöngyszeme az Aqua Étterem a Kecskeméti Uszoda bejáratánál található, ahol minőségi felszolgálással, heti menüvel, finom organikus ételekkel és italokkal várják a kedves vendégeket.

Az Aqua Étterem szolgáltatásait bárki igénybe veheti, nem csak a fürdő vendégei. Az évek során számos fejlesztésen ment át az étterem, így ennek köszönhetően már 190 embert tudnak egyszerre fogadni.

Jó idő esetén 36 fő tud kényelmesen helyet foglalni az étterem teraszán, valamint 90 vendég fér el bent. Az étterem rendelkezik egy 60 fős külön teremmel is, ahol lehetőség van családi rendezvények, megbeszélések vagy akár üzleti találkozók lebonyolítására is.

Az Aqua Étterem egyik speciális szolgáltatása az, hogy az éttermen kívül kitelepüléses rendezvényeket is vállalnak.

Hol található az Aqua Étterem?

Az Aqua Étterem könnyen megközelíthető helyen található, ahol ingyenes parkolási lehetőség is a rendelkezésetekre áll. Az étterem pontos címe: Kecskemét, Csabay Géza krt. 5, 6000.

Minden héten változatos, ízletes, házias jellegű menüvel várják szeretettel a vendégeket. Mindenki számára megfelelő hely, legyen itt szó egy gyors ebédről, egy családi vacsoráról, illetve valamelyik családtagodnak, barátodnak a szülinapjáról.

Milyen időpontokban lehet étkezni az étteremben?

Hétfőtől szombatig van nyitva az étterem, 8:00 – 20:00 között, vasárnap zárva vannak.
Asztal vagy rendezvényre időpontfoglalás miatt érdemes telefonon megbeszélni a részleteket. Az étterem telefonos elérhetősége: +36 20 3259547.

aqua étterem fürdő

Az Aqua Hotelben a reggelit is az Aqua Étterem biztosítja. Előzetes kérésre az étterem azoknak a vendégeinknek is tudja biztosítani a nekik megfelelő ételeket, italokat, akik valamilyen érzékenységgel például: glutén, laktóz, tejfehérje, tojásfehérje érzékenységgel rendelkeznek.

Az Aqua Étterem, mely hotelünkből egy zárt, fűtött folyosón át érhető el, kiváló ár-érték arányban, 2 különböző stílusban várja szállóvendégeinket.A „külső” éttermi részen vendégeink hétfőtől szombatig a déli órákban több fajta menüből, valamint étlapról választhatnak.

Az esti órákban étlapról rendelhetik meg ízletes á la carte vacsorájukat, melynek ételfogyasztásából 20% kedvezményben részesülnek szállóvendégeink.

Itt lehetőség nyílik akár napközben egy kellemes kávé vagy sütemény elfogyasztására is. A fürdő „belső”, gyorséttermi részén hétfőtől vasárnapig, akár fürdőruhában is „baráti” áron elfogyaszthatják ebédjüket vagy vacsorájukat.

Web: https://aquaetterem.hu/
A napi menü az Aqua Étterem Facebook oldalán is megtalálható: https://www.facebook.com/aquaetterem

Előző cikkünkhöz kattints ide: Látogassatok el Kecskemétre a tavaszi szünetben!